Leena Korpela-Tapola

Olen koulutukseltani varanotaari, ammatillinen opettaja ja näyttötutkintomestari. Työurani on ollut monipuolinen. Olen toiminut mm. aikuiskouluttajana, eri tehtävissä akavalaisessa edunvalvontakentässä sekä yrittäjänä. Asuin pitkään Saksassa, jossa perustin ensimmäisen yritykseni vuosituhannen vaihteessa. Tiedän, mitä tarkoittaa olla maahanmuuttaja.

Yrittäjyys ja etenkin aloittavan yrittäjän ohjaus on lähellä sydäntäni.

Sähköposti: leena.korpela-tapola@diffe.fi

Puhelin: 045 7874 7740 

 

Satu Engström

Restonomi (amk), Pedagoginen pätevyys, NTM, Johtamisen eat, Työvalmennuksen eat.

Olen toiminut opetus-, ohjaus-, valmennus- ja koulutustehtävissä, näyttötutkintotoimintaan liittyvissä tehtävissä sekä esimies-, asiakaspalvelu- ja projektitöissä lähes 30 vuotta. Osaamiseni koostuu asiakaspalvelusta ”yli rajojen” ja marata- ja puhdistuspalvelualan koulutusten suunnittelusta ja toteuttamisesta. Henkilökohtaistaminen, työssäoppiminen (ohjaus, perehdytys, seuranta) ja työnhakuvalmennus, projektitoiminta, neuvottelukuntatyö, maahanmuuttajaopiskelijoiden ohjaaminen sekä kouluttaminen, yhteistyöverkostojen kanssa toimiminen ovat minulle jokapäiväistä toimintaa. Olen Eviran hyväksymä osaamistestaaja.

Sähköposti: satu.engstrom@diffe.fi

Puhelin:  050 3262368

 

 

 

Marja-Leena Merelä-Raninen

Olen koulutukseltani kasvatustieteen maisteri ja erityisopettaja. Olen työskennellyt julkisella sektorilla opettajana ja kouluttajana yli 20 vuotta. Vahvuuteni ovat monipuolinen pedagoginen osaaminen ja monikulttuurisuusosaaminen. Olen tehnyt työtä myös majoitus- ja sisällöntuottomatkailun parissa ja se on yksi innostukseni kohde myös tällä hetkellä. Olen myös kiinnostunut työvalmennuksen ja työyhteisön kehittämistä yritysten tarpeisiin. Uskon vahvasti yhdessä tekemisen voimaan.

Sähköposti: marja-leena.merela-raninen@diffe.fi

Puhelin:  040 5348728 

 

 

 

Leena Rantanen-Väntsi

Olen koulutukseltani sosiaalipsykologi, VTM, työnohjaaja ja opettaja. Minulla on yli 20 vuoden kokemus kouluttajana, ohjaajana ja valmentajana vankilasta johtoryhmiin, työyhteisöihin ja ammatillisiin opiskelijaryhmiin. Muutostilanteet yksilöllä, yhteisöissä ja elämässä sekä kehittäminen ja ratkaisut ovat keskeistä osaamisaluettani. Työotteeni on kuunteleva, ratkaisukeskeinen ja innostava. Olen elämälle utelias.

Sähköposti: leena.rantanen-vantsi@diffe.fi

Puhelin:  040 5348728 

 

 

 

 

Yhdessä yli 100 vuoden kokemuksella.

 

Diffe-valmennus osuuskunta, 2017